Objevte jedinečné šneky v ulitách, které patří mezi oblíbené delikatesy ve Francii a byly také tradiční českou specialitou za první republiky. Naše šneky připravujeme nejen v klasickém stylu "po Burgundsku," ale nabízíme také originální příchutě, které uspokojí všechny chuťové preference. Vychutnejte si tuto delikatesu na jakékoli příležitosti a přidejte ji na svůj jídelníček!
Šnečí maso v ulitách je bohaté na bílkoviny, vitamíny a minerály, a neobsahuje cholesterol. Ideální pro zdravou výživu.
Jak připravit šneky v ulitách:
- Opečte bagetu nebo toastový chléb.
- Vyklopte obsah ohřáté ulitky na pečivo, čímž vznikne skvělá jednohubka.
- Pokud obsah nevypadne, pomozte si párátkem.
Naše tipy: Ke šnekům v ulitách doporučujeme bílá vína odrůdy Chardonnay.
Složení:
- Po Burgundsku: Hlemýždí svalovina Helix Aspersa Maxima, máslo 82 %, petržel, olivový olej, česnek, ančovicky, citronová šťáva, strouhanka, dijonská hořčice, tymián, sůl, pepř.
- Po Italsku: Hlemýždí svalovina Helix Aspersa Maxima, máslo 82 %, parmská šunka, olivový olej, citronová šťáva, strouhanka, sůl, pepř.
- Dýňoví: Hlemýždí svalovina Helix Aspersa Maxima, máslo 82 %, drcená dýňová semena, dýňový olej, citronová šťáva, strouhanka, sůl, pepř.
- Po Španělsku: Hlemýždí svalovina Helix Aspersa Maxima, máslo 82 %, chorizo, olivový olej, citronová šťáva, strouhanka, sladká paprika, sůl, pepř.
- Pikantní: Hlemýždí svalovina Helix Aspersa Maxima, máslo 82 %, grilovaná paprika, olivový olej, citronová šťáva, strouhanka, sladká paprika, sůl, pepř, chilli.
- Se sýrem: Hlemýždí svalovina Helix Aspersa Maxima, máslo 82 %, petržel, pažitka, parmazán, olivový olej, citronová šťáva, strouhanka, sůl, pepř, muškátový oříšek.
Informace:
- Výrobek z hlemýžďů, chlazený.
- V případě, že umístítě výrobek do mrazničky, spotřebujte do data uvedeného na obalu.
- V případě, že výrobek do mrazničky neumístítě, skladujte při teplotě do 6 °C a spotřebujte do 2 dní.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.