Šnečí paštika se smaženou cibulkou
Delikátní paštika ze šnečího masa se smaženou cibulkou – vychutnejte si jemnou, chutnou paštiku, kde šnečí maso a smažená cibulka vytvářejí dokonalou harmonii. Tato delikátní paštika nabízí výjimečný zážitek pro vaše chuťové buňky.
Kategorie: | Paštiky a marinády |
---|
Už jste někdy ochutnali paštiku ze šneků? Tak zde máte možnost! Jemná chuť paštiky v kombinaci se smaženou cibulkou společně tvoří jedinečnou chuť. Překvapte hosty a podělte se s nimi o nezapomenutelný gastro zážitek. Takto připravená šnečí paštika se nejlépe hodí k bílému pečivu. Zpestřete si Vaši narozeninovou oslavu, firemní večírek, a nebo si udělejte chvilku pro sebe.
Naše tipy:
- Naneste Vámi zvolené množství na opečenou bagetu či toastový chléb, přidejte čtvrtinu čajové lžíce borůvkové marmelády na každé sousto a jednohubky jsou na světě!
- Ke šnečí paštice doporučujeme aromatická vína muškátových odrůd (Muškát moravský, Irsai Oliver apod.).
Složení
Hlemýždí svalovina Helix Aspersa Maxima 65 %, vepřové maso 20 %, zelenina 10 % (mrkev, petržel, celer), smažená cibule 4 %, jedlá sůl, směs koření. Může obsahovat stopy ryb, soji, korýšů, obilovin obsahující lepek, vajec, mléka a hořčice.Informace
- Hmotnost: 130 g.
- Spotřebujte do data uvedeného na dně obalu.
- Skladujte v temnu při teplotě do 30 °C.
- Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 3 dnů.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.